Kwakman houdt zich aan belofte: 'Op het middenveld moet er plek zijn voor Veerman'

Kwakman houdt zich aan belofte: 'Op het middenveld moet er plek zijn voor Veerman'

Gepubliceerd: dinsdag 15 oktober 2019 om 23:40di 15-10-2019 om 23:40

Kees Kwakman stelt dat Joey Veerman in aanmerking moet komen voor een plaatsje op het middenveld bij Jong Oranje. De Volendammer had beloofd dit te zeggen naar aanleiding van een grap met de middenvelder van SC Heerenveen, die hem een shirt bezorgde.

In ruil voor het shirt moest Kwakman hem voor de grap 'Jong Oranje in lullen', zo viel te lezen op de Twitter-pagina van de FOX-analist. Bij het programma Voetbalpraat op FOX Sports hield Kwakman woord. "Op het middenveld moet er wel een plek weggelegd zijn voor de heer J. Veerman", zegt de voormalig Volendam-speler bloedserieus. "Dat ze geduld met hem hebben snap ik wel, maar je moet kijken naar zijn kwaliteiten."

De beloften van Oranje speelden dinsdagavond in Noorwegen tegen de leeftijdsgenoten van de Scandinaviërs. Dat deed de ploeg van bondscoach Erwin van de Looi met Teun Koopmeiners, Dani de Wit en Ludovit Reis op het middenveld. Na een prima wedstrijd wonnen de Oranje-jongelingen met 0-4. Rick van Drongelen (twee keer), Calvin Stengs en De Wit troffen doel.

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws