Dolberg enthousiast: 'Het is bijna surrealistisch, iets heel speciaals'

Dolberg enthousiast: 'Het is bijna surrealistisch, iets heel speciaals'

Gepubliceerd: woensdag 16 oktober 2019 om 12:30wo 16-10-2019 om 12:30

Laatste update: woensdag 16 oktober 2019 om 13:04wo 16-10-2019 om 13:04

Veel emoties laat Kasper Dolberg normaal gesproken niet toe, maar de 22-jarige spits van OGC Nice kan zijn enthousiasme over de laatste interland van Denemarken niet onderdrukken. Tegen Luxemburg (4-0) vormde hij een duo met Robert Skov.

Dolberg was goed voor twee goals en een assist. "Ik heb wat laten zien van wat ik kan", reageert de opgewekte oud-Ajacied bij het Deense BT. Hij speelde samen met generatiegenoot Skov, die hij nog kent uit de jeugd van Silkeborg. "Het is bijna surrealistisch."

Bij de 2-0 scoorde Dolberg op aangeven van Skov. "Het is iets waar we beiden van hebben gedroomd. Het is al bijzonder om samen te spelen in de nationale ploeg. Als je naar hem kan rennen na een doelpunt, dan knuffel je hem gewoon extra hard. Het is iets heel speciaals."

In de vriendschappelijke wedstrijd tegen Luxemburg etaleerde Dolberg zijn groeiende vorm. Vrijdag komt hij met Nice in actie tegen Paris Saint-Germain. "Dat is een van de mooiste wedstrijden. Ik moet toegeven dat ik sinds mijn transfer naar Nice op de kalender deze wedstrijd heb omcirkeld. Ik wil honderd procent klaar zijn voor die wedstrijd."

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws