Boskamp adviseert Feyenoord: 'Als je dan toch niet voor de prijzen speelt...'

Boskamp adviseert Feyenoord: 'Als je dan toch niet voor de prijzen speelt...'

Gepubliceerd: woensdag 16 oktober 2019 om 15:47wo 16-10-2019 om 15:47

Jan Boskamp leeft met angst en beven toe naar De Klassieker. Feyenoord reist op zondag 27 oktober af naar Amsterdam voor het treffen het Ajax, ná een Europese midweek.

Op woensdag 23 oktober neemt Ajax het in de Champions League op tegen Chelsea, Feyenoord gaat één dag later op bezoek bij het Zwitserse BSC Young Boys voor de Europa League. Boskamp denkt terug aan de vorige wedstrijd die Feyenoord na een Europese midweek speelde: Fortuna Sittard-uit. "Als je ziet hoe 'we' tegen Fortuna speelden, nadat ze zich tegen FC Porto helemaal uit hun voegen gelopen hadden... Dan denk ik dat we het ontzettend moeilijk krijgen", laat hij weten in de Veronica Inside-rubriek Koffie met Boskamp.

Voordat het zover is, speelt Feyenoord thuis tegen Heracles Almelo. Volgens Boskamp is die wedstrijd de uitgelezen kans voor trainer Jaap Stam om zijn eigen jeugd eens een kans te geven. "Ik zet liever de eigen jeugd erin. Lutsharel Geertruida, Wouter Burger..." De Veronica Inside-analist heeft zijn titeldromen al laten varen. "Als je dan toch niet voor de prijzen speelt, dan kun je misschien beter je eigen jeugd een kans geven. Ze zullen het me vast niet in dank afnemen, maar dat interesseert me niet zoveel. Het is mijn cluppie en op dit moment baal ik als een stekker."

Poll

Hoe gaat De Klassieker eindigen?

(3230 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws