Been plaatst vraagtekens bij transfer Feyenoord-huurling: 'Vraag me dat af'

Been plaatst vraagtekens bij transfer Feyenoord-huurling: 'Vraag me dat af'

Gepubliceerd: donderdag 17 oktober 2019 om 07:57do 17-10-2019 om 07:57

Mario Been zet vraagtekens bij de transfer van Feyenoord-huurling Dylan Vente naar RKC Waalwijk. Als Been het voor het zeggen had, zou hij naar de top van de Keuken Kampioen Divisie vertrekken. Nu knokt Vente met RKC tegen degradatie.

"Ik vraag me af wat Vente heeft aan spelen bij RKC", vraagt Been zich af bij Voetbalpraat op FOX Sports. "Ik vind het goed dat die jongen de stap gemaakt heeft, want bij Feyenoord kwam hij niet in het hoofdstuk voor. Maar het is een jongen die heel veel in de zestien moet zijn, wil zijn rendement hoog liggen."

"Ik denk wel dat hij een goal kan maken, maar RKC speelt niet veel op de helft van de tegenstander en komt al helemaal niet vaak in de zestien van de tegenstander. Ik weet niet of die keuze de juiste was voor Vente. Misschien had hij wel moeten kiezen voor de top van de Keuken Kampioen Divisie."

Been denkt dat Vente goed zou passen in Rotterdam-Kralingen. "Hij had misschien ook kunnen spelen bij Excelsior, maar dat weet ik dus niet. Dan speel je in de top en kun je goals maken en je uitleven. Wat hij hier leert is knokken en vechten, ook voor zijn plek."

Logo Bundesliga

Check hier de hoogtepunten van de afgelopen Bundesliga-speelronde

Poll

Eens met Been?

(1216 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws