Andere situatie voor Vorm bij Spurs: 'Moet eigenlijk meteen weer op veld staan'

Andere situatie voor Vorm bij Spurs: 'Moet eigenlijk meteen weer op veld staan'

Gepubliceerd: donderdag 17 oktober 2019 om 16:12do 17-10-2019 om 16:12

Laatste update: donderdag 17 oktober 2019 om 16:18do 17-10-2019 om 16:18

Michel Vorm keerde afgelopen week terug bij Tottenham Hotspur, nadat bekend was geworden dat keeper Hugo Lloris lange tijd niet inzetbaar is met een elleboogblessure. Coach Mauricio Pochettino is blij Vorm er weer bij te hebben.

"Hij komt bij ons terug op een ongelukkig moment met de blessure van Hugo, maar hij is een gezicht waarvan we allemaal houden", begint de Tottenham-coach op de persconferentie voor de wedstrijd tegen Watford van aankomend weekend, geciteerd door Football.London. "De spelers houden van hem en de staf en de club ook. Hij zat 5,5 jaar bij ons en haalde met de club de finale van de Champions League."

"Vanwege verschillende redenen wilde hij een nieuw avontuur, maar dat avontuur kwam er niet en toen Hugo geblesseerd raakte hebben we hem gebeld", vervolgt Pochettino. "Hij wilde graag terugkomen en het team helpen om de situatie waarin we nu zitten om te keren."

Volgens Pochettino heeft de Nederlander nog wel even tijd nodig om weer op zijn oude niveau te komen. "De positie is anders, hij zal tijd nodig hebben. Het was speciaal wat er gebeurde (de terugkeer, red.), maar we hebben vertrouwen in hem. Hij moet eigenlijk meteen weer op het veld staan, in de goal. Maar ik ben er zeker van dat hij daar zo snel mogelijk klaar voor is."

Poll

Is het een goede beslissing van Vorm terug te keren bij zijn oude club Spurs?

(920 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws