Diemers wijst drie coaches aan: 'Ten Hag is de beste op tactisch vlak'

Diemers wijst drie coaches aan: 'Ten Hag is de beste op tactisch vlak'

Gepubliceerd: donderdag 17 oktober 2019 om 16:32do 17-10-2019 om 16:32

Fortuna Sittard-middenvelder Mark Diemers gaat in gesprek met VTBL in op de verschillende trainers die hij in zijn loopbaan tot nu toe heeft gehad. Op menselijk vlak vindt hij Kevin Hofland een van de betere trainers, maar op tactisch gebied komt hij al snel uit bij Erik ten Hag.

De middenvelder kreeg de vraag wie hij de betere trainer vond, zijn huidige trainer Kevin Hofland of zijn oude trainer Henk de Jong. Diemers koos voor de veilige weg en besloot Hofland de voorkeur te geven. "Ik heb met Henk de Jong echt een fantastische band, heb vorige week nog met hem gebeld", aldus Diemers in het programma Buitenspelers van VTBL. "Dus daar heb ik regelmatig contact mee. Kevin Hofland heb ik heel veel aan te danken, vorig jaar is hij natuurlijk heel belangrijk voor mij geweest."

"Het was mijn eerste echte jaar in de Eredivisie, ik had er al wel drie jaar gespeeld maar redelijk onopvallend", vervolgt Diemers. "Dan kies ik nu voor Kevin, maar dat was wel een lastige keuze." Op de vraag wie de beste trainer is die hij ooit heeft gehad geeft de middenvelder drie antwoorden. "Op tactisch gebied Erik ten Hag, bij Utrecht. Op menselijk vlak, Kevin Hofland en Henk de Jong, dat soort trainers."

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws