Youtube-talent Mastour vindt onderdak en tekent bij club uit Serie C: 'Big deal'

Youtube-talent Mastour vindt onderdak en tekent bij club uit Serie C: 'Big deal'

17-10-2019 22:05 Laatste update: 22:10
16

Hachim Mastour, voormalig toptalent van onder meer AC Milan en PEC Zwolle, heeft een nieuwe club gevonden. Hij heeft een contract getekend bij Reggina, dat op het moment in de Serie C actief is.

Mastour werd vooral bekend door Youtube-filmpjes, waarin hij al op jonge leeftijd zijn kunsten met de bal toonde. Hij ging aan de slag bij AC Milan, waar Clarence Seedorf hem al op vijftienjarige leeftijd bij de eerste selectie haalde. Daarna stagneerde de ontwikkeling van Mastour echter en werd hij door Milan op huurbasis naar PEC Zwolle gestuurd. Ook dit verblijf werd geen succes.

Mastour zat na afloop van zijn contract bij Milan enige tijd zonder club, maar heeft nu toch een nieuwe werkgever gevonden in Reggina. De sportief directeur van die club, voormalig doelman van Manchester United Massimo Taibi, durft het avontuur met Mastour aan. "Het is een big deal voor ons", laat hij weten aan FOX Sports. "Hachim aast op revanche en wil zijn belofte alsnog inlossen. Wij zijn op onze beurt ambitieus en geloven in zijn talent."

Op het moment van schrijven staat Reggina op een tweede plek in de Serie C en het team aast op een terugkeer naar de Serie B.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie