Fortuna Sittard toonde interesse in Veltman: 'Ging uiteindelijk niet door'

Fortuna Sittard toonde interesse in Veltman: 'Ging uiteindelijk niet door'

Gepubliceerd: donderdag 17 oktober 2019 om 23:19do 17-10-2019 om 23:19

Laatste update: vrijdag 18 oktober 2019 om 00:24vr 18-10-2019 om 00:24

Het kan snel gaan: vorig seizoen toonde Fortuna Sittard nog interesse in de van een knieblessure herstellende Joël Veltman, nu staat de verdediger in de concrete belangstelling van onder meer Juventus en AS Roma.

Volgens commentator Mark van Rijswijk stond Veltman vorig seizoen nog in de belangstelling van Fortuna Sittard. "Dat heeft Sjoerd Ars verteld", begint hij tijdens het programma Voetbalpraat van FOX Sports. "Vorig jaar januari moest Veltman minuten gaan maken (na zijn blessure,red.) en dat kon dus niet bij Jong Ajax. Fortuna wilde hem toen huren. Toen hebben ze hem aangeboden: hij kan bij ons komen, dan kan hij bij ons minuten gaan maken. Bij ons speelt hij uiteraard. Dat ging uiteindelijk niet door."

"Veltman bewijst dit seizoen dat hij redelijk stabiel is toch?", is Kees Kwakman lovend over de verdediger. "In Italië is het natuurlijk wel wat meer op het verdedigen zelf gericht. Dat kan Veltman denk ik heel erg goed. Verdedigend is hij dit seizoen op nog bijna geen foutje te betrappen, op wat domme overtredingen na. Rugani en De Sciglio bij Juve, Chris Smalling bij AS Roma, dan kan Veltman daar toch ook gewoon spelen?"

Logo Bundesliga

Check hier de hoogtepunten van de afgelopen Bundesliga-speelronde

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws