'Ik had gedacht dat Senesi er al zou staan, anders geef je geen zeven miljoen uit'

'Ik had gedacht dat Senesi er al zou staan, anders geef je geen zeven miljoen uit'

Gepubliceerd: vrijdag 18 oktober 2019 om 07:52vr 18-10-2019 om 07:52

Marcos Senesi moet zo snel mogelijk in de basis bij Feyenoord. Dat is de mening van Jos van Eck, oud-prof en -trainer. De Argentijnse verdediger heeft een dusdanig hoog prijskaartje dat hij de kans nu verdient, stelt Van Eck.

Sinds de komst van de linkspoot speelde hij alleen kort mee tegen FC Emmen, een invalbeurt waarin hij weinig indruk maakte. "Ik had eerlijk gezegd gedacht dat hij er al zou staan", meldt Van Eck tegenover het Algemeen Dagblad. "Je geeft geen zeven miljoen uit voor een speler die een half jaar de tijd nodig heeft. Ik maak hem niet mee op de training, maar op basis van de resultaten en wat ik zag van Feyenoord had ik hem er al in gezet."

Zondag treden de Rotterdammers in de eigen Kuip aan tegen Heracles. Van Eck verwacht dat trainer Jaap Stam dan voor zijn Argentijnse verdediger kiest. "Dit is toch het moment?", zegt hij. "Met Ié en Senesi heb je op papier een prima centrum. Ja, dan moet je Botteghin slachtofferen. Lullig dat hij aanvoerder is, maar je hebt Senesi niet voor niets gehaald."

Logo Bundesliga

Check hier de hoogtepunten van de afgelopen Bundesliga-speelronde

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws