Update: Pasveer neemt 'geen onnodige risico's en kan spelen tegen VVV

Update: Pasveer neemt 'geen onnodige risico's en kan spelen tegen VVV

Gepubliceerd: vrijdag 18 oktober 2019 om 08:34vr 18-10-2019 om 08:34

Laatste update: vrijdag 18 oktober 2019 om 14:20vr 18-10-2019 om 14:20

Het is nog niet zeker of Remko Pasveer zaterdagavond met Vitesse in actie kan komen tegen VVV. De goalie van de Arnhemmers heeft last van zijn pols en wordt vrijdag onderworpen aan diverse fitheidstesten.

Als eerste doelman Pasveer zaterdagavond niet kan keepen in Venlo, zal reservekeeper Kostas Lamprou plaats nemen onder de lat van Vitesse. Dat schrijft De Gelderlander. De Griek werd deze zomer transfervrij overgenomen van Ajax, maar maakte nog geen minuten in het eerste elftal van de Arnhemmers.

De polsblessure is niet nieuw voor Pasveer, die tijdens de voorbereiding ook al last had van dat gewricht. Daardoor moest hij een groot deel van die voorbereiding aan zich voorbij laten gaan, maar vlak voor de competitiestart tegen Ajax (2-2) was hij weer fit. Tot dusver miste de 35-jarige keeper nog geen minuut.

Vitesse moet het in Venlo hoe dan ook stellen zonder Hilary Gong, Charly Musonda en Oussama Tannane. De laatste in dat rijtje heeft onlangs een operatie aan zijn knie gehad en is pas in 2020 weer inzetbaar voor de Arnhemmers.

Update: Remko Pasveer staat zaterdag gewoon onder de lat bij Vitesse in het uitduel met VVV-Venlo. De 35-jarige doelman ondervindt geen grote hinder meer van zijn polsblessure. "Ik kreeg maandag een bal op de pols", zegt hij tegen de Gelderlander. "Daarna had ik wat last. Er zijn voor de zekerheid röntgenfoto's gemaakt. Die boden uitsluitsel. De pols doet een beetje pijn. Maar dat is nauwelijks noemenswaardig. Ik kan spelen tegen VVV. Ik neem geen onnodige risico's."

Vitesse-trainer Leonid Slutsky voert daardoor vermoedelijk slechts één wijziging door. Navarone Foor vervangt Oussama Tannane, die door een knieblessure tot januari aan de kant staat.

Logo Bundesliga

Check hier de hoogtepunten van de afgelopen Bundesliga-speelronde

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws