Groot nieuws uit Eindhoven: contract met directeur Gerbrands opengebroken

Groot nieuws uit Eindhoven: contract met directeur Gerbrands opengebroken

Gepubliceerd: vrijdag 18 oktober 2019 om 11:04vr 18-10-2019 om 11:04

Laatste update: vrijdag 18 oktober 2019 om 11:13vr 18-10-2019 om 11:13

Toon Gerbrands blijft tot 2025 behouden voor PSV. De algemeen directeur gaat zijn contract verlengen, maken de Eindhovenaren vrijdagochtend bekend tijdens een persconferentie.

Gerbrands is al vijf jaar in functie bij PSV. In 2014 kwam hij over van AZ. President-commissaris Jan Albers wijst naar de groei die de Eindhovenaren onder Gerbrands door hebben gemaakt. "We hebben drie landstitels gewonnen, overwinterden in de UEFA Champions League en de schuldenpositie is significant verbeterd", wordt hij geciteerd door de PSV-site. "Onder leiding van Gerbrands is een visie richting 2030 ontwikkeld. Wij geloven in die strategie en daarom vonden wij het van belang dat Toon langer bij PSV zou blijven."

Ook Gerbrands is content met de huidige staat van PSV. De 61-jarige Fries wilde dan ook graag bijtekenen. "Ik kan me volledig vinden in onze visie op het heden en de toekomst. Er gebeuren hier bijzondere dingen", doelt hij op de unieke sponsorovereenkomst met meerdere vooraanstaande bedrijven, verenigd onder de naam Eindhoven Brainport. "De voetbalwereld evolueert op een razendsnelle, boeiende manier, maar de ambities wijzigen nooit. Ik kijk er naar uit om mijn bijdrage te kunnen blijven leveren."

De algemeen directeur zou eigenlijk in 2022 uit zijn contract lopen, maar PSV heeft dus in een vroegtijdig stadium besloten om Gerbrands een driejarige contractverlenging aan te bieden.

Logo Bundesliga

Check hier de hoogtepunten van de afgelopen Bundesliga-speelronde

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws