'Het is ergens ook een compliment voor mij, het blijkt dat ik toch onmisbaar ben'

'Het is ergens ook een compliment voor mij, het blijkt dat ik toch onmisbaar ben'

Gepubliceerd: vrijdag 18 oktober 2019 om 12:56vr 18-10-2019 om 12:56

De wereld van Nick Bakker stortte drie weken geleden even in, nadat de 27-jarige verdediger van FC Emmen voor de derde keer in zijn loopbaan een kruisbandblessure opliep. Meteen na het wegvallen van Bakker haalde Emmen een nieuwe verdediger.

Een week na de wedstrijd tegen ADO (3-0) kwam de Peruaanse international Miguel Araujo naar Drenthe. "Of ik dat vreemd vond of pijnlijk? Nee, helemaal niet. Het is topsport en zo gaat dat", reageert Bakker in gesprek met RTV Drenthe.

"Ik hoop ook dat Miguel het goed doet en dat hij er mede voor zorgt dat we in de Eredivisie blijven, want dan kan ik volgend seizoen ook weer op dat podium spelen. Bovendien is het ergens ook wel een compliment voor mij. Het blijkt dat ik toch onmisbaar ben achterin."

Bakker kan niet wachten om te beginnen aan zijn revalidatie. "Het heeft geen zin om terug te kijken. Natuurlijk zou ik antwoord willen hebben op veel vragen, maar dat gaat me niet helpen. Ik kijk naar de toekomst, weet wat ik moet doen en ga positief toewerken naar mijn rentree."

Logo Bundesliga

Check hier de hoogtepunten van de afgelopen Bundesliga-speelronde

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws