Crouch: 'Als dat was gebeurd bij Spurs, zou de kop van Pieters eraf zijn gerukt'

Crouch: 'Als dat was gebeurd bij Spurs, zou de kop van Pieters eraf zijn gerukt'

Gepubliceerd: vrijdag 18 oktober 2019 om 13:55vr 18-10-2019 om 13:55

De keuze van Erik Pieters om zijn auto op de parkeerplek van de Stoke City-eigenaar te zetten, was een teken aan de wand in het rampseizoen van The Potters. Dat stelt Peter Crouch in zijn biografie I Robot.

Pieters en Crouch degradeerden in 2018 uit de Premier League met Stoke City. "Het was toen Erik Pieters zijn auto op de parkeerplek van Peter Coates (clubeigenaar, red.) zette, dat ik me realiseerde dat er iets mis was bij Stoke", blikt de Engelse spits, die onlangs zijn carrière beëindigde, terug.

"Als zoiets was gebeurd bij Spurs, zou Sir Alan Sugar de kop van Pieters' romp hebben getrokken. Maar Coates is een heel aardige man, die een beveiliger naar Pieters stuurde met het verzoek om zijn auto te verplaatsen. Je kon zien dat hij niet blij was en je kon wel voelen dat het voor Pieters niet zonder gevolgen zou blijven op het veld."

Het was volgens Crouch een veelzeggend incident. "Het was niet de enige reden dat we uit de Premier League degradeerden in 2018, maar het was wel een teken aan de wand."

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws