Stegeman grijpt in bij PEC Zwolle: Daar voelde ik me niet comfortabel bij

Stegeman grijpt in bij PEC Zwolle: "Daar voelde ik me niet comfortabel bij"

Gepubliceerd: vrijdag 18 oktober 2019 om 14:30vr 18-10-2019 om 14:30

John Stegeman heeft in de vrije interlandweek ingegrepen bij PEC Zwolle. De trainer is klaar met het 'oeverloze geschuif' met zijn ploeg, die slecht draait.

Stegeman is tot de conclusie gekomen dat te veel spelers op een verkeerde positie staan. "Het vele wisselen, daar voelde ik me niet comfortabel bij", zegt hij weten tegen RTV Oost. In de eerste weken van het seizoen was Stegeman op zoek naar de juiste samenstelling. "Ik zou dingen nu anders hebben gedaan. Misschien was het wel beter geweest om het elftal vier of vijf wedstrijden achter elkaar te laten staan. Maar al doende leert men."

Voor de wedstrijd tegen ADO Den Haag (zondag) gaat Stegeman keuzes maken op basis van 'logica'. "Aan het begin van het seizoen had ik een bepaald elftal in gedachten en daar ga ik nu naar terug. Spelers zijn natuurlijk ook gehaald voor een bepaalde positie en daar gaan ze nu weer spelen", vertelt de trainer, die heilig gelooft dat PEC Zwolle gaat stijgen op de ranglijst. "Omdat ik elke dag met de jongens werk en ik elke dag het niveau zie toenemen."

Logo Bundesliga

Check hier de hoogtepunten van de afgelopen Bundesliga-speelronde

Poll

Wat wordt PEC Zwolle - ADO Den Haag?

(1156 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws