Duidelijke Feyenoord-conclusie: 'Niet geleerd van fouten, want het ging weer mis'

Duidelijke Feyenoord-conclusie: 'Niet geleerd van fouten, want het ging weer mis'

Gepubliceerd: vrijdag 18 oktober 2019 om 15:25vr 18-10-2019 om 15:25

Ridgeciano Haps hoopt na de interlandbreak dat Feyenoord eindelijk beterschap toont. De ploeg van trainer Jaap Stam beleeft een teleurstellende seizoenstart, erkent de 26-jarige linksback.

"Blijkbaar hebben we niet geleerd van onze fouten, want het is weer misgegaan", zegt Haps over de 4-2 nederlaag bij Fortuna Sittard tegen RTV Rijnmond. "Daar had eigenlijk niemand rekening mee gehouden, maar het gebeurde toch. Je moet bij elkaar komen en met elkaar praten. Met z'n allen weer dezelfde richting opgaan."

Haps zag dat Feyenoord in Limburg 'gatenkaas' was. De verdediger wil revanche tegen Heracles Almelo op zaterdag. "We moeten elke wedstrijd honderd procent geven en negentig minuten lang onze taken uitvoeren." Hij hoopt dat er een ander Feyenoord staat. "Ik mag hopen van wel. Wij moeten onze goede flow weer terugkrijgen en dat krijg je door wedstrijden te winnen."

De achterstand op de top van de Eredivisie is nu al aanzienlijk voor de Rotterdammers. Haps wil niet te ver vooruit kijken. "Het is voor ons het beste om het per wedstrijd te bekijken en zo hoog mogelijk te eindigen."

Logo Bundesliga

Check hier de hoogtepunten van de afgelopen Bundesliga-speelronde

Poll

Komt het goed met Feyenoord?

(2075 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws