Stam stoïcijns: 'Iedereen roept om hem, maar ik luister niet naar iedereen'

Stam stoïcijns: 'Iedereen roept om hem, maar ik luister niet naar iedereen'

Gepubliceerd: vrijdag 18 oktober 2019 om 15:06vr 18-10-2019 om 15:06

Marcos Senesi krijgt komende zondag tegen Heracles Almelo waarschijnlijk weer geen basisplaats van Jaap Stam. De trainer van Feyenoord stelt dat de Argentijnse aankoop van zeven miljoen euro anderhalve maand na zijn komst nog moet wennen.

"Ik spreek veel met de jongens en ook veel met hem. Hij moet wennen aan het één op één verdedigen. Daar is hij in trainingen mee bezig. Daar maakt hij stappen in", aldus Stam, geciteerd door RTV Rijnmond. "Uiteindelijk moet je kijken wanneer het een goed moment is voor hem om hem er in te zetten. Marcos maakt stappen in waar hij mee bezig is. Dat is heel goed om te zien."

De Feyenoord-trainer stelt dat hij 'altijd bezig is met de ideale samenstelling van het elftal'. Geciteerd door de NOS: "Iedereen roept om Marcos, maar ik luister niet naar iedereen. Hij maakt stappen. Of dat genoeg is, gaan we morgen bekijken. Snapt hij wat we van hem vragen? Als dat niet zo is, wachten we nog even."

Senesi stond sinds zijn komst nog niet éen keer in de basiself van Feyenoord. Sinds zijn komst speelde de linkspoot alleen kort mee tegen FC Emmen, een invalbeurt waarin hij weinig indruk maakte. Feyenoord hervat de competitie zondag met een thuiswedstrijd tegen Heracles Almelo.

Poll

Hoort Senesi in de basiself van Feyenoord?

(1597 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws