Ié undercover: 'Niet gebruikelijk dat Feyenoord-spelers op Ajax-tribune zitten'

Ié undercover: 'Niet gebruikelijk dat Feyenoord-spelers op Ajax-tribune zitten'

Gepubliceerd: zaterdag 19 oktober 2019 om 10:19za 19-10-2019 om 10:19

Feyenoord-verdediger Edgar Ié was op 17 september een opvallende aanwezige bij het Champions League-duel tussen Ajax en OSC Lille. Hij was daar om zijn oude ploeggenoten uit Frankrijk aan het werk te zien. Na afloop kreeg Ié van zijn Feyenoord-collega's te horen dat het niet gebruikelijk is om als Feyenoorder op de tribune te zitten bij Ajax. 

Ié (25) speelde ruim één seizoen voor Lille. Daarna vertrok hij naar Nantes. Op 17 september nam de verdediger uit Guinee-Bissau de tijd om af te reizen naar de Johan Cruijff Arena. "Tegen Lille ben ik al naar de Arena gegaan. Om mijn oude ploeggenoten van Lille in de Champions League te zien spelen", zegt Ié in het Algemeen Dagblad.

"Voor de zekerheid heb ik de capuchon van mijn trui maar over mijn hoofd getrokken op de tribune. Er waren supporters van Trabzonspor die mij in het stadion herkenden, hahaha. Mijn ploeggenoten in de Kuip vertelden dat het niet gebruikelijk is dat spelers van Feyenoord op de tribune zitten bij Ajax. Ach, voor een keertje kon het wel", lacht hij.

Feyenoord heeft Ié dit seizoen gehuurd van het Turkse Trabzonspor. Hij tekende deze zomer voor vier seizoenen in Turkije, maar heeft Trabzon nog nooit bezocht. "Ik heb Trabzon nog nooit gezien. Ik tekende in Parijs mijn contract. Vervolgens werd ik verhuurd aan Feyenoord."

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws