Zlatan over weddenschap met Lukaku: '50 pond voor elke goede aanname'

Zlatan over weddenschap met Lukaku: '50 pond voor elke goede aanname'

Gepubliceerd: zaterdag 19 oktober 2019 om 14:11za 19-10-2019 om 14:11

Laatste update: zaterdag 19 oktober 2019 om 15:52za 19-10-2019 om 15:52

Zlatan Ibrahimovic denkt serieus aan een terugkeer naar de Serie A en ziet Internazionale als een serieuze optie. Bij de club uit Milaan zou hij de strijd aan moeten gaan met Romelu Lukaku, die hij met het nationale elftal van Zweden wel eens tegenkwam in wedstrijden tegen België.

"Lukaku laat zijn medespelers beter voetballen, vooral zijn kracht is een groot wapen", begint Ibrahimovic in een uitgebreid interview met La Gazzetta dello Sport. "Technisch is hij niet zo goed, als hij nou naar mij had geluisterd..." Ibrahimovic kaart een weddenschap met de Belg aan. "Ik bood hem 50 pond aan voor elke goede aanname."

"Hij heeft de weddenschap nooit geaccepteerd. Misschien was hij bang om te verliezen", vervolgt de Zweedse spits. Toch heeft Ibrahimovic lovende woorden over voor de Belg. "Lukaku wil na de kritiek aan de hele wereld laten zien hoe goed hij is, hij gaat het bij Inter gewoon goed doen."

Ibrahimovic bracht de geruchtenmolen in Italië goed aan het draaien na zijn uitspraken tegen de Italiaanse krant. Hij gaf aan een terugkeer naar de Serie A te zien zitten en verwacht dat hij nog goed is voor twintig doelpunten per seizoen.

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws