Geen rancune tegenover PSV: 'Als ik Van Bommel zie, geef ik hem gewoon een hand'

Geen rancune tegenover PSV: 'Als ik Van Bommel zie, geef ik hem gewoon een hand'

Gepubliceerd: zaterdag 19 oktober 2019 om 15:14za 19-10-2019 om 15:14

Bart Ramselaar voelt geen wrok ten opzichte van PSV-trainer Mark van Bommel. De middenvelder van FC Utrecht, die zaterdagavond tegen zijn oude club uit Eindhoven gaat spelen, kreeg bij PSV geen serieuze kans van Van Bommel.

Ramselaar besloot daarom om zijn heil weer in de Domstad te zoeken, waar hij tot 2016 furore maakte in de Eredivisie. "Als ik Van Bommel zie, geef ik hem gewoon een hand", zegt de spelmaker van Utrecht tegenover De Telegraaf. "Ik heb altijd een professionele band gehad met de trainer. Onze relatie was prima, alleen pakten zijn keuzes slecht uit voor mij."

Uiteraard hoopt Ramselaar wel dat hij het ongelijk van Van Bommel en PSV kan bewijzen.  "Je wil je altijd laten zien, maar misschien in deze wedstrijd nog een beetje meer. Voor en na de wedstrijd vind ik het leuk om wat oude ploeggenoten te spreken, maar tijdens de wedstrijd moet ik de knop omzetten."

"Af en toe spreek ik nog wel wat jongens van PSV", sluit de creatieve middenvelder van FC Utrecht af. "Pablo (Rosario, red.) spreek ik nog vaak en van de week had ik nog een gemiste oproep van Denzel Dumfries. Ik ben benieuwd wat hij me wilde vragen. Ik zie hem wel bij de wedstrijd."

Poll

Heeft Van Bommel een fout gemaakt door Ramselaar links te laten liggen?

(2676 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws