Younes weer in opspraak: lakse oud-Ajacied van basis plotseling op tribune

Younes weer in opspraak: lakse oud-Ajacied van basis plotseling op tribune

Gepubliceerd: zaterdag 19 oktober 2019 om 16:47za 19-10-2019 om 16:47

Laatste update: zaterdag 19 oktober 2019 om 16:50za 19-10-2019 om 16:50

Amin Younes is weer in opspraak geraakt. De Duitse aanvaller van SSC Napoli leek zaterdag een basisplaats te krijgen tegen Hellas Verona, maar zit verrassend genoeg op de tribune.

Het Italiaanse Sky kent de reden achter het besluit van Napoli-trainer Carlo Ancelotti: Younes zou 'laks' zijn op de training. Het is een hard gelag voor de oud-Ajacied, die dit seizoen pas tien minuten speelde in de Serie A. Aanvankelijk was het de bedoeling dat hij naast Arek Milik zou starten.

Ancelotti zou niet onder de indruk zijn geweest van de inspanning die Younes levert tijdens de trainingen van Napoli. Om die reden heeft hij zaterdagmiddag niet eens een plek op de bank gekregen. Hetzelfde overkwam Lorenzo Insigne eerder dit seizoen voor de Champions League-wedstrijd tegen KRC Genk (0-0).

Younes komt de laatste jaren vaker in het nieuws om de verkeerde redenen. In de winter van 2018 was hij bij Napoli om een contract te ondertekenen, maar de status van de transfer bleef onduidelijk. Na zijn terugkeer bij Ajax weigerde hij in te vallen, waarna trainer Erik Ten Hag hem uit de selectie zette.

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws