Promes: 'Je wilt niet weten hoe dat was, het ging er in de rust echt hard aan toe'

Promes: 'Je wilt niet weten hoe dat was, het ging er in de rust echt hard aan toe'

Gepubliceerd: zaterdag 19 oktober 2019 om 22:15za 19-10-2019 om 22:15

Quincy Promes geeft toe dat Ajax een bijzonder zwakke indruk maakte op bezoek bij RKC in Waalwijk (1-2) en dat het goed wegkomt met een overwinning. In de rust ging het flink tekeer in de Amsterdamse kleedkamer.

Niet alleen trainer Erik ten Hag, maar ook de spelers lieten zich horen. "Je wil niet weten hoe dat er aan toe ging", zegt Promes voor de camera van FOX Sports. "Het ging er echt even hard aan toe. Iedereen liet zich horen, staf en spelers, maar dat was op dat moment ook even goed voor ons. We zijn even wakker geschud, om het maar even netjes te houden."

Promes begrijpt dat Ajax de nodige kritiek zal krijgen op de prestatie in Brabant. "Het zag er misschien gemakzuchtig uit en ik kan me voorstellen dat mensen dat denken. Ik kan alleen niet zeggen dat dat ook echt zo was, want we wilden wel graag winnen. Het was niet best van onze kant en vooral in de eerste helft begonnen we echt niet goed. Uiteindelijk ben ik happy met de overwinning, maar qua spel moeten we kritisch naar elkaar kijken."

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws