LIVE-discussie: Botteghin is basisplek kwijt bij Feyenoord, Jörgensen keert terug

LIVE-discussie: Botteghin is basisplek kwijt bij Feyenoord, Jörgensen keert terug

Gepubliceerd: zondag 20 oktober 2019 om 15:27zo 20-10-2019 om 15:27

Laatste update: zondag 20 oktober 2019 om 16:32zo 20-10-2019 om 16:32

Marcos Senesi en Nicolai Jörgensen staan zondagmiddag in de basis bij Feyenoord, dat het thuis opneemt tegen Heracles Almelo. Dat Senesi in de basis staat gaat ten koste van Eric Botteghin.

Feyenoord-trainer Jaap Stam gooit zijn elftal om na de 4-2 nederlaag tegen Fortuna Sittard van twee weken geleden. Botteghin zit dus op de bank, maar ook Sam Larsson en Renato Tapia doen niet mee. Voor hen spelen Jörgensen en Orkun Kökcü. Sinisterra verhuist naar de linkervleugel.

Feyenoord staat na negen speelrondes op de tiende plaats in de Eredivisie en heeft dertien punten. Volgende week zondag staat De Klassieker tegen Ajax op het programma.

Bij Heracles is er één wijziging. Silvester van der Water ontbreekt door een spierblessure. Zijn vervanger heet Dabney Dos Santos. Heracles staat negende en heeft veertien punten. Robin Pröpper haakte af in de warming-up en moest vervangen worden door Dario van den Buijs.

De opstellingen:

Feyenoord: Vermeer; Karsdorp, Ié, Senesi, Haps; Fer, Toornstra, Kökcü; Berghuis, Jörgensen, Sinisterra

Heracles: Blaswich; Bakboord, Van den Buijs, Knoester, Czyborra; Kiomourtzoglou, Merkel, Mauro Júnior; Dos Santos, Dessers, Konings

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws