Stam gooit miljoenenaankoop in het diepe: Nu gaan we hem brengen

Stam gooit miljoenenaankoop in het diepe: "Nu gaan we hem brengen"

Gepubliceerd: zondag 20 oktober 2019 om 16:46zo 20-10-2019 om 16:46

Laatste update: zondag 20 oktober 2019 om 16:53zo 20-10-2019 om 16:53

Jaap Stam acht de tijd rijp voor Marcos Senesi om in de basis te beginnen bij Feyenoord. Het gaat ten koste van aanvoerder Eric Botteghin. Feyenoord neemt het zondagmiddag op tegen Heracles Almelo.

De afgelopen weken was de vraag wanneer miljoenenaankoop Senesi de stap naar de basis zou maken. Stam legt uit waarom het langer duurde dan sommigen verwachtten. "Die jongen komt hierheen en moet dan wennen. Je bent er continue mee bezig: hoe staat hij erop? Pakt hij dingen op? Snapt hij hoe hij moet spelen? Daar komt hij steeds dichter bij en dan komt ook het moment dat je zegt: nu gaan we hem brengen", aldus Stam bij FOX Sports

"Het heeft ook te maken met wat je al op het veld hebt staan. Eric (Botteghin, red.) speelt vandaag dan niet maar hij heeft hiervoor ook gewoon hele goede wedstrijden gespeeld. Het is niet zo dat als er een nieuwe speler komt, dat hij dan ook automatisch moet gaan spelen. Het maakt niet uit of het je aanvoerder is of niet. Ik heb in ploegen gespeeld waarin de aanvoerder ook gewoon werd gewisseld. Dat is heel normaal, we kunnen er een heel groot punt van maken maar dat is helemaal niet nodig."

Geen Larsson
Een andere opvallende wijziging in de basiself van Feyenoord is het ontbreken van Sam Larssen. "Larsson is het niet helemaal fit en Sinisterra heeft het heel goed gedaan de afgelopen weken, dus daarom speelt hij", legt Stam uit. 

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws