'Ik wil vrijuit spelen en ik weet dat ik goed kan voetballen, goals komen vanzelf'

'Ik wil vrijuit spelen en ik weet dat ik goed kan voetballen, goals komen vanzelf'

Gepubliceerd: zondag 20 oktober 2019 om 17:48zo 20-10-2019 om 17:48

Jafar Arias was de afgelopen weken zijn basisplek bij FC Emmen kwijtgeraakt na een reeks mindere optredens, maar heeft zondagmiddag tegen Fortuna Sittard sportieve revanche genomen. De spits kwam halverwege in het veld voor Luciano Slagveer en FC Emmen pakte – mede onder impuls van Arias – drie belangrijke punten na een 0-1 achterstand.

De international van Curaçao verscheen na afloop voor de camera's van FOX Sports en kon opgelucht ademhalen. "Altijd lekker voor je zelfvertrouwen. Ik heb de laatste weken wat minder gespeeld, maar ik dacht dat deze wedstrijd mij wel nodig had", aldus Arias. "Ballen vasthouden zodat de ploeg beter kon voetballen."

De spits liet zich kort na zijn invalbeurt uitzakken naar het middenveld en leidde de gelijkmaker van Michael de Leeuw in: Lorenzo Burnet ging diep na een steekpass van Arias en legde de bal panklaar op het hoofd van de routinier. "Daar zat wel gevoel in, lekkere voorzet ook... Dat was een mooie trainingsgoal", liet hij weten tijdens het bekijken van de beelden. "Dit is wat wij kunnen. En dat moeten we ook veel vaker doen."

Arias wacht nog op zijn eerste doelpunt van het seizoen, maar maakt zich geen zorgen daarover. "Ik wil lekker vrijuit voetballen en ik weet van mezelf dat ik goed kan voetballen. Vandaag (zondag, red.) heb ik aardig laten zien wat ik kan. Dan komen de doelpunten vanzelf."

Poll

Gaat FC Emmen zich handhaven?

(252 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws