Feyenoord blijft slecht presteren: 'Met poep in de broek naar Ajax? Helemaal niet'

Feyenoord blijft slecht presteren: 'Met poep in de broek naar Ajax? Helemaal niet'

Gepubliceerd: zondag 20 oktober 2019 om 19:48zo 20-10-2019 om 19:48

Feyenoord gaat niet met poep in de broek naar Young Boys en Ajax ondanks dat de club slecht presteert in de competitie. Zondagmiddag kwam de ploeg van Jaap Stam thuis niet verder dan 1-1 tegen Heracles Almelo, nadat er twee weken geleden met 4-2 werd verloren van Fortuna Sittard.

"Ondanks dat we niet zo speelden zoals we graag wilden, hebben we toch veel kansen hebben gehad, maar het helaas niet af hebben kunnen maken", zegt Stam tegen FOX Sports. "De tweede treffer maken lukte niet. We probeerden het in de tweede helft door te zetten, maar we waren slordig en leden veel balverlies."

"We kunnen concluderen dat we het onszelf moeilijk hebben gemaakt. De ruimtes om te spelen waren er genoeg. We hadden die beter kunnen gebruiken, maar we zijn zelf slordig geweest. Iedere wedstrijd is voor ons zwaar. Wij moeten scherp en gefocust zijn zodat we winnend uit de strijd kunnen komen."

Donderdag wacht een Europa League-duel met Young Boys. Drie dagen later gaat Feyenoord op bezoek bij Ajax. "Poep in de broek? Nee, helemaal niet. We willen iedere wedstrijd het zo goed mogelijk doen en resultaat halen. Dan is het mooi dat je veel wedstrijden achter elkaar kunt spelen, zodat je je hopelijk kunt herstellen, het beter kunt doen en eraan kunt werken."

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws