Dolblije De Jong doet verhaal in Spanje: 'Hier hoopte ik op'

Dolblije De Jong doet verhaal in Spanje: 'Hier hoopte ik op'

Gepubliceerd: maandag 21 oktober 2019 om 07:44ma 21-10-2019 om 07:44

Luuk de Jong is blij dat hij eindelijk van de nul af is bij Sevilla. De spits scoorde niet alleen voor zijn nieuwe werkgever, maar besliste met zijn goal ook nog het duel met Levante. De Jong begon op de bank, maar werd ingebracht en maakte na 85 minuten de enige treffer.

"Het is erg belangrijk voor mij om te scoren, omdat we als team hebben gevochten", wordt De Jong na afloop geciteerd door ABC de Sevilla. "Ik hoop dat ik nog meer goals kan maken. Dit is waar ik op hoopte. Het was een geweldige wedstrijd. Dat ik heb gescoord is belangrijk voor mij en voor de club. Het stadion is spectaculair."

De Jong werd na zijn treffer geknuffeld door de Sevilla-spelers. Doelman Tomáš Vaclík is blij voor hem. "Ik ben blij met de drie punten, maar ook voor De Jong. Hij heeft voor het eerst gescoord en ons de drie punten bezorgd. We zien allemaal hoe hard hij werkt op de training. Gelukkig hebben we gewonnen."

Sevilla klimt op de ranglijst en staat na negen punten op de zesde plek in de Primera Division. De achterstand op koploper FC Barcelona is drie punten.

Logo Bundesliga

Check hier de hoogtepunten van de afgelopen Bundesliga-speelronde

Poll

Komt De Jong weer in de basis?

(1290 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws