'Totale offday' voor PSV: 'Waar was hij mee bezig? Ik herkende niemand terug'

'Totale offday' voor PSV: 'Waar was hij mee bezig? Ik herkende niemand terug'

Gepubliceerd: maandag 21 oktober 2019 om 08:38ma 21-10-2019 om 08:38

PSV had een 'totale offday' tegen FC Utrecht. Dat stelt oud-international Henk Wery als rapporteur in De Telegraaf. Hij is kritisch op Steven Bergwijn en Timo Baumgartl.

PSV ging in Utrecht met 3-0 de boot in. 'Voor die ploeg was het alle hens aan dek. Er ontstond veel paniek in de defensie en dat resulteerde ook nog eens in twee rode kaarten", doelt Wery op de uitsluitingen van Nick Viergever en Jorrit Hendrix in Stadion Galgenwaard.

"Het waren momenten die voort leken te komen uit onzekerheid. Nick Viergever en Jorrit Hendrix gaan allebei vrij onbesuisd het duel aan. Niet slim, temeer omdat het al helemaal niet liep. Deze twee jongens speelden nog niet eens zo heel slecht, maar gaan er uiteindelijk wel vroegtijdig af."

Wery is geschrokken van PSV. "Ik herkende eigenlijk geen enkele PSV'er terug. Ik had het idee dat iedereen maar wat deed. Over Steven Bergwijn ben ik normaliter bijvoorbeeld best enthousiast, maar ik heb hem zaterdagavond nauwelijks gezien."

"Voor Mohamed Ihattaren geldt eigenlijk hetzelfde, al is die jongen nog jong en hij heeft een zware periode achter de rug. En waar was Timo Baumgartl mee bezig? Heel PSV had een offday. Het is voor hen te hopen dat dit een incident was", besluit de twaalfvoudig Oranje-international.

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws