Tadic heeft zin in treffen met 'mooie club': 'Laatste 10 à 15 jaar groot geworden'

Tadic heeft zin in treffen met 'mooie club': 'Laatste 10 à 15 jaar groot geworden'

Gepubliceerd: maandag 21 oktober 2019 om 19:45ma 21-10-2019 om 19:45

Ajax-aanvoerder Dusan Tadic kijkt uit naar de ontmoetingen met Chelsea en Feyenoord, die voor deze week op het programma staan. Tadic noemt Chelsea 'een mooie en grote club'. Hij speelde met Southampton een aantal keren tegen de Londenaren.

"Het is een mooie club. De laatste tien à vijftien jaar zijn ze groot geworden met Abramovich. Het is een grote club", vertelt Tadic aan Ajax TV. "Het is altijd leuk om tegen Chelsea te spelen. Ze hebben een jonge ploeg en een goede trainer (Frank Lampard, red.). De filosofie is goed. Wij moeten naar onszelf kijken en onze eigen wedstrijd spelen. Iedere tegenstander is voor ons lastig."

Titelconcurrent PSV ging zaterdagavond met 3-0 onderuit bij FC Utrecht. De spelers van Ajax kregen dat in de busreis naar Amsterdam mee. Ajax speelde zelf bij RKC Waalwijk. "Het is mooi als je concurrent verliest, maar wij moeten naar onszelf kijken. Wij moeten zelf beter spelen. Dat is het belangrijkste. De organisatie, balbezit en restaanval waren niet goed. Als de organisatie goed is, spelen we goed."

Logo Bundesliga

Check hier de hoogtepunten van de afgelopen Bundesliga-speelronde

Poll

Wie gaat er winnen?

(4067 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws