Update: ADO Den Haag bevestigt vertrek van commissarissen: 'Verschil in inzicht'

Update: ADO Den Haag bevestigt vertrek van commissarissen: 'Verschil in inzicht'

Gepubliceerd: dinsdag 22 oktober 2019 om 17:10di 22-10-2019 om 17:10

Laatste update: dinsdag 22 oktober 2019 om 19:27di 22-10-2019 om 19:27

Bij ADO Den Haag is het wederom onrustig op bestuurlijk vlak, meldt Omroep West op de late dinsdagmiddag. Volgens het regionale medium zijn commissarissen John van Ringelenstein en Ad Melkert (links op de foto) per direct vertrokken uit het Cars Jeans Stadium.

Voormalig PvdA-lijsttrekker Melkert was actief als voorzitter van de raad van commissarissen. Oud-voorzitter Van Ringelenstein fungeerde als één van de rvc-leden, net als Ward Swart en de Chinezen John Yan en Felix Wu Xue Song. Volgens Omroep West, dat zich beroept op 'bronnen rondom de club', hebben beiden echter hun werkzaamheden met onmiddellijke ingang neergelegd.

Melkert en Van Ringelenstein stapten in februari 2018 - als opvolgers van toenmalig rvc-voorzitter Ben Knüppe - in en hebben het dus ruim anderhalf jaar volgehouden. Waarom de twee hebben besloten om op te stappen, is nog onduiddelijk. ADO heeft via de officiële kanalen nog niets losgelaten over de berichtgeving.

Update: ADO heeft het vertrek van Melkert en Van Ringelenstein bevestigd via de officiële kanalen. Melkert spreekt in een reactie van 'verschillen in inzicht' met de overige rvc-leden. "Wij blijven ons verbonden voelen met het succes van de club en wensen de ADO Den Haag-gemeenschap het allerbeste", klinkt het.

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws