'Waarom ik zo bang ben voor Ajax? Nee, dat is gewoon mijn gezicht'

'Waarom ik zo bang ben voor Ajax? Nee, dat is gewoon mijn gezicht'

Gepubliceerd: dinsdag 22 oktober 2019 om 20:13di 22-10-2019 om 20:13

De persconferentie van Chelsea in aanloop naar het Champions League-duel met Ajax leverde een grappig onderonsje op tussen FOX Sports-analist Hans Kraay jr. en manager Frank Lampard. In de ogen van Kraay jr. is Lampard bang voor Ajax. 

"Waarom ben je zo bang voor Ajax? Je ziet er zelfs bang uit", zegt Kraay jr. tegen Lampard. "Dat is gewoon mijn gezicht", reageert de Chelsea-manager grappend. "Na de wedstrijd vertelde je aan de media dat Ajax zo goed is. Het ging alleen maar over Ajax", zei Kraay jr. vervolgens.

"En na de wedstrijd tegen Ajax hebben we het over Burnley", aldus Lampard. "Ik respecteer Ajax. Ik heb ze vorig jaar zien spelen en weet dat de ploeg hier en daar veranderd is, maar dat er toch nieuwe gevaren zijn opgedoken. Daar ben ik van op de hoogte. Iedere uitwedstrijd in de Champions League is lastig. Ze hebben de eerste twee wedstrijden overtuigend gewonnen. Het is zeker niet zo dat we bang zijn voor Ajax. We respecteren ze heel erg, maar hebben ook vertrouwen in onszelf. We weten dat het een lastige wedstrijd gaat worden."

Lampard legt uit waarom hij snel over Ajax sprak na het duel met Newcastle. "De reden dat ik direct na de wedstrijd tegen Newcastle over Ajax sprak is omdat Newcastle een Premier League-wedstrijd was. Ze speelden heel defensief, in een 5-4-1-opstelling. Het was erg moeilijk om daar doorheen te breken, maar het is ons gelukt. Ajax is totaal anders, dus het was belangrijk dat we na die wedstrijd snel omschakelden naar Ajax."

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws