'Voor Ajax het allerbeste als Gravenberch naast Martínez komt te staan'

'Voor Ajax het allerbeste als Gravenberch naast Martínez komt te staan'

Gepubliceerd: woensdag 23 oktober 2019 om 07:12wo 23-10-2019 om 07:12

Ajax-trainer Erik ten Hag heeft zijn ideale middenveld nog niet gevonden. Edson Álvarez krijgt woensdag tegen Chelsea vermoedelijk een basisplaats, maar Hans Kraay jr. schuift alvast een andere optie naar voren bij de Amsterdammers.

"Ik denk dat het voor Ajax het allerbeste zou zijn als Gravenberch naast Martínez komt te staan", vertelt de analist bij Voetbalpraat op FOX Sports. "Ik denk dat Marin en Gravenberch beter zijn dan Álvarez als controleur. Die Marin zit echt nog wel op voetballen. Maar ik denk dat Gravenberch de beste optie is. Ik zou hem nu tegen Chelsea nog niet opstellen, maar ik zou hem wel langzaam gaan brengen."

Volgens Kraay blijkt Van de Beek geen goede optie centraal op het middenveld. "Ik dacht dat Van de Beek het echt kon. Maar dat pendelen, dat heen en weer en ook nog moeten tackelen, dat is niet zijn favoriete hobby. En op nummer tien heeft hij in de kleine ruimte zoveel overzicht. Van de Beek is écht de ideale nummer tien en Promes en Neres moeten het maar uitzoeken met z'n tweeën."

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Poll

Moet Gravenberch meer kansen krijgen in Ajax 1?

Ja, de tijd is rijp
72%
Nee, geduld
28%
(11322 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws