Reactie vanuit Engeland op Stam: 'Niet gesproken en nooit interesse in hem gehad'

Reactie vanuit Engeland op Stam: 'Niet gesproken en nooit interesse in hem gehad'

Gepubliceerd: woensdag 23 oktober 2019 om 10:14wo 23-10-2019 om 10:14

Bij Newcastle United weet men niets van de interesse die de club zou hebben gehad om Jaap Stam aan te stellen als trainer. De oefenmeester van Feyenoord gaf in een interview aan dat hij voor dit seizoen benaderd zou zijn door The Magpies, maar dat spreken mensen binnen de club met klem tegen.

In gesprek met Voetbal International liet Stam eerder deze week optekenen dat Newcastle United hem vlak na het tekenen van zijn contract bij Feyenoord benaderde om in Engeland trainer te worden. Stam stelde een man van zijn woord te zijn en daarom vriendelijk te hebben bedankt voor de interesse, maar The Newcastle Chronicle stelt dat de Engelse club daar niets van weet.

De krant heeft navraag gedaan binnen Newcastle United en bronnen vermelden dat de club niet met Stam heeft gesproken over een dienstverband als trainer en dat ze absoluut geen interesse in zijn diensten hebben gehad. Ook zou de club niemand opdracht hebben gegeven om in gesprek te gaan met Stam of zijn entourage.

Vooralsnog beleeft Stam stroeve maanden als trainer van Feyenoord. Zijn ploeg staat op dit moment tiende en aanstaande zondag staat in Amsterdam de Klassieker op het programma.

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws