'Ik kon niet geloven dat ik net met Huntelaar aan één tafel had gezeten'

'Ik kon niet geloven dat ik net met Huntelaar aan één tafel had gezeten'

Gepubliceerd: woensdag 23 oktober 2019 om 13:10wo 23-10-2019 om 13:10

Lassina Traoré kon toen hij aansloot bij de eerste selectie van Ajax niet geloven dat hij Klaas-Jan Huntelaar ontmoette. De spits uit Burkina Faso kijkt enorm tegen de ervaren goalgetter op en wil veel leren van Huntelaar.

Toen Traoré in de winterstop van het voorbije seizoen aansloot bij Ajax 1, kwam hij tijdens zijn eerste maaltijd samen met de selectie aan een tafel met Huntelaar te zitten. "Na die eerste maaltijd ging ik meteen naar mijn hotelkamer", vertelt de 18-jarige spits in een uitgebreid interview met VICE Sports. "Daar ben ik op YouTube alle goals van Klaas-Jan gaan kijken."

"Ik kon het niet geloven dat ik net met hem aan tafel had gezeten", gaat Traoré verder, die zich kon herinneren hoe Huntelaar furore maakte in het buitenland. "Ik zag hem als jonge speler bij AC Milan spelen met Ronaldinho, Kaká en Seedorf."

De jongeling trekt na bijna een jaar bij het eerste elftal van de Amsterdammers voornamelijk op met keeper Andre Onana. "Hij is als een oudere broer voor me. Als ik Andre zie, voel ik me alsof ik in Afrika ben. Hij is mijn vriend."

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Poll

Is Traoré de toekomstig spits van Ajax 1?

Ja
82%
Nee
18%
(3368 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws