Ajax krijgt 'dominant' Chelsea op bezoek: 'Lampard heeft me positief verrast'

Ajax krijgt 'dominant' Chelsea op bezoek: 'Lampard heeft me positief verrast'

Gepubliceerd: woensdag 23 oktober 2019 om 13:29wo 23-10-2019 om 13:29

Ajax kan zich volgens Khalid Boulahrouz opmaken voor een Chelsea dat dominant voetbal wil spelen. De Londenaren komen volgens de oud-verdediger van The Blues naar Amsterdam om aanvallend voetbal te spelen en te winnen.

Chelsea reist met vertrouwen af naar Nederland, omdat het de laatste vijf competitieve wedstrijden winnend afsloot. De ploeg deed dat daarnaast ook met goed voetbal. "Chelsea maakt al het hele seizoen een goede indruk op me", zegt Boulahrouz tegen NUsport. "Vooral Lampard heeft me positief verrast."

De jonge trainer van Chelsea, met wie Boulahrouz nog samenspeelde op Stamford Bridge, kan de harde verdediger van weleer wel bekoren. "Hij heeft een duidelijke visie en weet dat goed over te brengen op zijn spelers. Chelsea speelt thuis én uit aanvallend voetbal, dus ik verwacht dat ze ook in de ArenA willen domineren."

"Hij heeft vorig seizoen bij Derby County al goede dingen laten zien als coach, maar nu doet hij het ook op het grote podium en kijkt de hele wereld mee", sluit Boulahrouz af. "Daarnaast kan hij ook spelers beter maken, dus de potentie is er zeker om een topcoach te worden."

Logo Bundesliga

Check hier de hoogtepunten van de afgelopen Bundesliga-speelronde

Poll

Wat gaat het worden tussen Ajax en Chelsea?

(6356 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws