Bazoer ruziet met Grot en wordt weggestuurd: Ik pak jou nog wel in de kleedkamer

Bazoer ruziet met Grot en wordt weggestuurd: "Ik pak jou nog wel in de kleedkamer"

Gepubliceerd: woensdag 23 oktober 2019 om 15:56wo 23-10-2019 om 15:56

Laatste update: woensdag 23 oktober 2019 om 16:03wo 23-10-2019 om 16:03

Riechedly Bazoer is woensdagmiddag weggestuurd tijdens de Vitesse-training, bevestigen de Arnhemmers tegenover Omroep Gelderland. De middenvelder kreeg het aan de stok met ploeggenoot Jay-Roy Grot.

De twee botsten met elkaar tijdens het afsluitende partijspel, de overige spelers moesten ingrijpen om verdere escalatie te voorkomen. Trainer Leonid Slutsky en zijn assistenten besloten vervolgens om Bazoer richting de kleedkamer te dirigeren. Omroep Gelderland meldt dat de middenvelder nog een laatste boodschap had voor Grot. "Ik pak jou nog wel in de kleedkamer", zou Bazoer hem volgens ooggetuigen toegebeten hebben.

Volgens het plaatselijke medium richtte de zesvoudig Oranje-international zich ook op Slutsky. "Fuck off, I don't want to play for your team", klonk het volgens de aanwezigen op het trainingscomplex. Vitesse heeft bevestigd dat er een incident heeft plaatsgevonden op de training, maar heeft nog niet via de officiële kanalen gereageerd op de gebeurtenissen. Of Bazoer bestraft wordt en hoe hoog die straf uit gaat vallen, zal dus nog moeten blijken.

Bazoer streek afgelopen zomer neer bij Vitesse, dat VfL Wolfsburg anderhalf miljoen euro betaalde voor de middenvelder. Sindsdien viel hij op met twee doelpunten namens de verrassende nummer drie van de Eredivisie, maar ook met een rode kaart tijdens zijn debuutwedstrijd tegen voormalig werkgever Ajax.

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws