'Ik weet niet of het buitenspel was, die eerste goal. Ik denk het niet eigenlijk'

'Ik weet niet of het buitenspel was, die eerste goal. Ik denk het niet eigenlijk'

Gepubliceerd: woensdag 23 oktober 2019 om 23:49wo 23-10-2019 om 23:49

Laatste update: donderdag 24 oktober 2019 om 00:03do 24-10-2019 om 00:03

Sergiño Dest denkt dat de VAR een foute beslissing heeft gemaakt bij het afkeuren van de goal van Quincy Promes. De vleugelverdediger geeft wel aan dat Chelsea het woensdagavond meer verdiende om te winnen dan Ajax.

"Zij hebben kansen gecreërd, wij ook, maar ik denk wel dat zij iets beter presteerden dan ons deze wedstrijd", begint Sergiño Dest na afloop van de wedstrijd tegen AT5. De vleugelverdediger zag dat een aantal spelers kampten met pijntjes en vermoeid waren. "Dat kan wel een rol spelen. Maar uiteindelijk ligt het ook aan onze focus, dat kan beter."

Dest is duidelijk over het afgekeurde doelpunt van Quincy Promes en vond het geen buitenspel. "Ik weet niet of het buitenspel was, die eerste goal. Ik denk het niet eigenlijk. Maar je kunt er niks meer aan veranderen. Het is de beslissing van de VAR."

Door de nederlaag ziet Ajax Chelsea op hetzelfde puntenaantal komen. Beide teams hebben nu zes punten en worden achterna gezeten door Valencia, dat na het gelijke spel tegen Lille op vier punten blijft steken.

Logo Bundesliga

Check hier de hoogtepunten van de afgelopen Bundesliga-speelronde

Poll

Werd het doelpunt van Promes terecht afgekeurd?

(1669 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws