Bazoer voorlopig uit de selectie gezet: 'In tussentijd gaan we gesprekken voeren'

Bazoer voorlopig uit de selectie gezet: 'In tussentijd gaan we gesprekken voeren'

24-10-2019 15:26 Laatste update: 15:36
143

Vitesse heeft Riechedly Bazoer uit de selectie gezet. De middenvelder kreeg het woensdag tijdens de training met ploeggenoot Jay-Roy Grot aan de stok en is 'tot nader order' geen lid meer van de A-selectie.

De Arnhemmers bevestigen het nieuws donderdagmiddag via de officiële kanalen. "Voorlopig sluit Riechedly niet aan bij de A-selectie. In de tussentijd gaan we gesprekken voeren over de ontstane situatie", verklaart technisch directeur Mo Allach. "We gaan verder niet speculeren over wanneer hij weer terugkeert."

Vitesse spreekt via de clubsite over een 'incident' tijdens de training van woensdag. Bazoer kreeg toen ruzie met Grot. "Ik pak jou nog wel in de kleedkamer", riep Bazoer zijn ploeggenoot volgens ooggetuigen nog na. Ook zou hij 'fuck off, I don't want to play for your team' hebben geroepen naar trainer Leonid Slutsky, nadat hij door de Rus richting kleedkamer werd gedirigeerd.

Vitesse neemt het zaterdagavond thuis op tegen ADO Den Haag en speelt drie dagen later voor de KNVB Beker tegen De Graafschap. Het zijn vermoedelijk de eerste twee wedstrijden van een langere reeks waarin Bazoer niet aanwezig zal zijn.