'Ik vond dit geen hoogstaande ploeg, dat wij hier 2-0 verliezen zegt genoeg'

'Ik vond dit geen hoogstaande ploeg, dat wij hier 2-0 verliezen zegt genoeg'

24-10-2019 23:56
42

Jens Toornstra is niet blij met zijn ploeggenoot Edgar Ié. De verdediger veroorzaakte met een oliedomme handsbal een strafschop, maar Toornstra geeft aan dat het niet alleen aan Ié lag tegen Young Boys.

"Dat is geen slimme actie, ik hoop dat hij dat zelf ook weet. Ik zag dat zijn handen wel heel hoog waren", begint Toornstra na de wedstrijd tegen VTBL. In de kleedkamer is Ié op het moment aangesproken door zijn ploeggenoten. "Dat is net gezegd, tegen Glasgow was er ook een moment en hij weet het zelf ook. In het heetst van de strijd gebeuren dat soort dingen, helaas nu twee keer bij ons."

Feyenoord speelde opmerkelijk veel ballen over de zijlijn op het kunstgrasveld van Young Boys, zag ook Toornstra. "We hebben hier gisteren getraind op het veld, we weten dat het een snel en glad veld is. Volgens mij spelen we van de eerste tien ballen leveren we er acht gewoon in zonder druk. Dan geef je de tegenstander meteen een goed gevoel."

"We spelen met heel weinig zelfvertrouwen. Met alle respect, ik vond dit geen heel hoogstaand team. Maar dat wij hier 2-0 verliezen dat zegt genoeg over ons denk ik", sluit de middenvelder af.