Geen excuses van Bazoer: Ik kan er verder niet zoveel meer over zeggen

Geen excuses van Bazoer: "Ik kan er verder niet zoveel meer over zeggen"

25-10-2019 12:56 Laatste update: 13:00
47

Jay-Roy Grot heeft nog niets gehoord van Riechedly Bazoer. De twee botsten deze week hard op de training van Vitesse, waarna Bazoer uit de selectie werd gezet.

Bazoer heeft vervolgens niets van zich laten horen. "Hij gaat er maar mee om hoe hij er mee om wil gaan, voor mij is het geen groot probleem", reageert Grot bij Omroep Gelderland. "Er was een akkefietje met mij en Bazoer en dat is uit de hand gelopen. Er was een reactie op een reactie en dat werd heviger en liep vervolgens uit de hand. Ik kan er verder niet zoveel meer over zeggen."

Bij het verlaten van het veld riep Bazoer naar Grot dat hij 'hem nog wel zou pakken in de kleedkamer'. "Dat heb ik niet gehoord, want ik zat zelf ook hoog in mijn emoties", aldus Grot. "Maar als hij dat heeft gezegd is dat vooral zijn keus. Ik heb daar weinig van meegekregen."

Grot heeft nog geen belletje gehad. "Er zijn dus ook nog geen excuses. Of ik dat vreemd vind? Hij gaat er maar mee om hoe hij er mee om wil gaan, ik ben gewoon rustig. Voor mij is het geen groot probleem. Ik denk alleen niet dat dit op het trainingsveld hoort, maar dat is aan hem. Ik heb ook geen probleem met hem. Het is gebeurd."