ADO-spelers storten ter aarde na winst op Vitesse: 'Was toen al naar de kloten'

ADO-spelers storten ter aarde na winst op Vitesse: 'Was toen al naar de kloten'

Gepubliceerd: zondag 27 oktober 2019 om 07:30zo 27-10-2019 om 07:30

Laatste update: zondag 27 oktober 2019 om 08:24zo 27-10-2019 om 08:24

Lex Immers had met zijn prachtige 0-2 een belangrijk aandeel in de overwinning van ADO Den Haag op bezoek bij Vitesse. De middenvelder was verbaasd dat zijn schot erin viel en gaf aan blij te zijn dat zijn team de overwinning over de streep kon trekken.

"Ik heb ze mooier gemaakt. Eén keertje, tegen Utrecht thuis toen", begint Immers na afloop van de wedstrijd voor de camera van FOX Sports. "Ik was zelf ook verrast dat hij erin zat hoor. Ik keek naar het net en toen zag ik opeens het net bewegen. Ik dacht: hé, die zit erin. Je voelt zoiets wel, dat een bal richting goal gaat, maar ik twijfelde of hij er nu wel of niet in zat."

Bij de 0-1 van Summerville dacht iedereen bij Vitesse aan buitenspel, maar het doelpunt van ADO telde. "Mij interesseert het niets", aldus Immers over het doelpunt. "We hadden deze wel even nodig. Ik denk dat het belangrijk is, de opluchting in de kleedkamer was duidelijk te merken."

"Hij valt in ons voordeel en uiteindelijk trekken we het over de streep. Ik keek in de 86e minuut naar de klok en toen zei de scheidsrechter er komen nog vijf minuten bij, toen dacht ik: jeetje, hou eens even op hé. Ik was toen al naar de kloten", sluit de middenvelder af.

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Poll

Welke treffer van Immers was mooier?

(531 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws