LIVE-discussie: geen 'Hendrix-slachtoffer' Gustafson, Smeets en Coremans

LIVE-discussie: geen 'Hendrix-slachtoffer' Gustafson, Smeets en Coremans

27-10-2019 13:56
22

FC Utrecht mag zondagmiddag op Het Kasteel proberen om de klinkende 3-0 zege op PSV een passend vervolg te geven. De ploeg van John van den Brom zal dat moeten doen zonder Simon Gustafson.

De Zweed raakte geblesseerd tegen PSV na een harde overtreding van Jorrit Hendrix, die daarvoor rood kreeg. Sander van de Streek verhuist van de voorhoede naar het middenveld en Jean-Christophe Bahebeck staat voor het eerst dit seizoen in de basis. Bart Ramselaar was een twijfelgeval, nadat hij tegen PSV geveld werd door Nick Viergever, maar hij kan wél spelen.

Thuisploeg Sparta moet twee nieuwelingen inpassen ten opzichte van de uitwedstrijd tegen FC Groningen. Doelman Tim Coremans zit een schorsing uit vanwege zijn nu al beruchte kopstoot ten opzichte van Kaj Sierhuis en wordt vervangen door de Israëlische debutant Ariel Harush. Bryan Smeets is geblesseerd, waardoor er een plekje vrijkomt voor PSV-huurling Dante Rigo.

De opstellingen:

Sparta: Harush; Abels, Vriends, Mattheij, Faye; Harroui, Auassar, Rigo, Rayhi; Ache, Dervisoglu.

FC Utrecht: Paes; Klaiber, Janssen, Hoogma, Van der Maarel; Van de Streek, Van Overeem, Maher, Ramselaar; Kerk, Bahebeck.