Stam kookt na Feyenoord-debacle: Jij hebt toch ook gespeeld, Hans?

Stam kookt na Feyenoord-debacle: "Jij hebt toch ook gespeeld, Hans?"

Gepubliceerd: zondag 27 oktober 2019 om 19:08zo 27-10-2019 om 19:08

Feyenoord-trainer Jaap Stam maakte zondag na de verplettende nederlaag van Feyenoord in Amsterdam een geïrriteerde indruk. Het was slecht, concludeert hij.

"Wat we hebben gezien? Een heel slecht Feyenoord", reageert Stam bij FOX Sports. Als verslaggever Hans Kraay jr. doorvraagt en zegt dat het misschien wel slechter dan slecht was, reageert de trainer geïrriteerd. "Je kunt het aandikken, maar slecht is slecht, Hans. We kunnen het allemaal nog meer naar beneden halen, maar als het slecht is het niet goed genoeg. Of wel?"

Stam zag dat zijn spelers de afspraken niet nakwamen. "Ik heb het niet gezien. Wat er in de rust is gezegd? Een aantal spelers heeft wat gezegd en zelf geef je ook wat aan. Maar je moet ook reëel zijn en de schade zoveel mogelijk beperken, want je wil natuurlijk niet nog meer doelpunten tegenkrijgen. Zo simpel is het gewoon. Uiteindelijk blijft het gelukkig bij 4-0."

Als Kraay vraagt hoe het nu verder moet met Feyenoord, antwoordt Stam: "Dat gaan we zien. Als je zo verliest is niks leuk natuurlijk. Dat weet jij toch ook? Jij hebt toch ook gespeeld, Hans? Dan heb je een klotegevoel."

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Poll

Heeft Stam zijn houdbaarheidsdatum als Feyenoord-trainer nu al bereikt?

Ja
73%
Nee
27%
(10602 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws