'Slaapmoment' bij Feyenoord: 'Ik zie er niet goed uit, haal m'n niveau niet'

'Slaapmoment' bij Feyenoord: 'Ik zie er niet goed uit, haal m'n niveau niet'

27-10-2019 20:15
29

Rick Karsdorp trekt het boetekleed aan na de verloren Klassieker tegen Ajax (4-0). Na drie minuten kreeg Feyenoord het eerste doelpunt tegen na een 'slaapmoment' van de rechtsback.

"Als je in de eerste helft vier goals om de oren krijgt, is dat natuurlijk gewoon klote. Ik zag er zelf ook niet goed uit", erkent Karsdorp voor de camera van de NOS. Hij doelt op het feit dat hij Quincy Promes kwijt was voor de 1-0 van Hakim Ziyech. "Ik had een slaapmoment en dan wordt het een lastige middag in Amsterdam. Dat is wel gebleken."

"Ik zie er niet goed uit. We zitten niet in zo'n situatie dat zulke dingen gebeuren, ook met mij. Ik haal mijn niveau niet, andere jongens halen hun niveau niet... Ik hoop dat het goed gaat komen. We hebben resultaten nodig."

Karsdorp benadrukt dat de Feyenoord-selectie achter Jaap Stam staat. "Ja, natuurlijk. Ik sta achter elke trainer die ik heb gehad. Of ik nou speelde of niet. De spelers doen het meeste en ik denk dat de hele groep zo denkt. Iedereen staat achter de trainer."