Spelersgroep Feyenoord pal achter Stam: 'Ontslag zou volkomen onterecht zijn'

Spelersgroep Feyenoord pal achter Stam: 'Ontslag zou volkomen onterecht zijn'

Gepubliceerd: maandag 28 oktober 2019 om 07:20ma 28-10-2019 om 07:20

De spelers van Feyenoord staan nog vierkant achter Jaap Stam. Dat benadrukken Ridgeciano Haps en Luciano Narsingh, nadat de trainer zijn eigen positie in twijfel trok na de afstraffing bij Ajax (4-0).

"Het zou volkomen onterecht zijn als de trainer wordt weggestuurd. Hij bereidt ons altijd goed voor. We gaven het zelf binnen zeven minuten weg", zegt Haps tegen NU.nl. "Ik vind dat de trainer het gewoon goed voor elkaar heeft. We moeten als spelers veel meer met elkaar bezig zijn. De trainer geeft de opdrachten, maar wij moeten het doen in het veld. Dat laten we de laatste tijd na."

Stam gaf al toe dat hij begrijpt dat zijn positie verder onder druk komt te staan na de zeperd in De Klassieker. Onterecht, meent Narsingh. "Er is sowieso vertrouwen van onze kant. We geloven nog wel degelijk in hem. Wij moeten het doen en niet de trainer. Hij staat aan de zijlijn. We moeten het onszelf kwalijk nemen dat het nu zo slecht gaat", vertelt de rechtsbuiten.

"In het voetbal is het altijd zo dat de trainer de kop van jut is, maar wij als spelers zijn verantwoordelijk en niet de trainer. We moeten het voor hem om zien te draaien", aldus Narsingh. "We hebben een goede ploeg, maar het komt er niet uit." Feyenoord is afgegleden naar de twaalfde plek in de Eredivisie.

Logo Bundesliga

Check hier de hoogtepunten van de afgelopen Bundesliga-speelronde

Poll

Heeft Stam zijn houdbaarheidsdatum als Feyenoord-trainer nu al bereikt?

(10602 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws