ED: PSV heeft goede hoop en wil Lammers meenemen op winters trainingskamp

ED: PSV heeft goede hoop en wil Lammers meenemen op winters trainingskamp

28-10-2019 11:29 Laatste update: 11:36
85

Sam Lammers kan mogelijk al in de winterstop weer aansluiten bij het eerste elftal van PSV. De spits van de Eindhovenaren, die in het duel om de Johan Cruijff Schaal tegen Ajax (2-0 voor de Amsterdammers) geblesseerd raakte, is momenteel nog aan het revalideren.

De 22-jarige Lammers liep een knieblessure op na een ongelukkig duel op de achterlijn en een lange revalidatie leek onafwendbaar voor de spits. PSV hoopt nu dat de jonge aanvaller in de winterstop alweer aan kan sluiten bij de ploeg, schrijft het Eindhovens Dagblad. De Eindhovenaren gaan mogelijk op trainingskamp in Qatar en zien Lammers dan graag meereizen.

De krant stelt overigens ook dat een exacte datum voor de terugkeer van Lammers niet te voorspellen is, omdat het afwachten is hoe de revalidatie en 'het optrainen van spelers' uiteindelijk verloopt. Daarbij wordt ook gewezen naar Ryan Thomas, die meer dan een jaar nodig had om weer terug te keren op zijn niveau. Hoewel de knieblessure van Lammers minder ernstig was, staat ook hij bijna een half jaar aan de kant en moet men voorzichtig zijn met de spits.