Geen steun voor Xhaka na ruzie met Arsenal-fans: 'We spelen voor onze supporters'

Geen steun voor Xhaka na ruzie met Arsenal-fans: 'We spelen voor onze supporters'

Gepubliceerd: maandag 28 oktober 2019 om 13:57ma 28-10-2019 om 13:57

Unai Emery zal Granit Xhaka de aanvoerdersband voorlopig niet afnemen. De Zwitser met Kosovaarse roots werd zondagmiddag gewisseld bij Arsenal – Crystal Palace (2-2) en reageerde daarbij fel op het publiek, dat hem uitfloot.

Emery is niet blij met de reactie van zijn aanvoerder. "We moeten nu rustig blijven en met hem gaan praten, maar zijn reactie was absoluut fout", zegt de Spaanse manager van Arsenal tegen The Guardian. "We zijn hier omdat we supporters hebben. In het voetbal zijn wij de werkers op het veld, maar we spelen voor onze fans. We moeten ze respecteren wanneer ze voor ons klappen, maar ook wanneer ze ons bekritiseren."

Xhaka trok op weg naar de kleedkamer zijn shirt zichtbaar uit en riep 'f*ck off' naar het fluitende en joelende Arsenal-publiek. De aanvoerdersband gooide hij op de grond. Emery neemt nog geen besluit of hij de band nog om de arm van zijn middenvelder wil zien. "Dit is niet het moment om het daar over te hebben. Eerst wil ik met hem en met de club over de ontstane situatie praten."

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws