'Als het aan mij ligt teken ik bij, want ik ben Amsterdammer en Ajax is mijn club'

'Als het aan mij ligt teken ik bij, want ik ben Amsterdammer en Ajax is mijn club'

01-11-2019 07:57
106

Ryan Gravenberch verzekert: hij wil graag bij Ajax blijven. De talentvolle middenvelder van de Amsterdammers, die Mino Raiola als zaakwaarnemer heeft, geeft aan dat als het aan hem ligt hij een nieuw contract tekent in de Johan Cruijff Arena.

De 17-jarige Gravenberch heeft na dit seizoen nog een contract voor één seizoen in Amsterdam, maar volgens de middenvelder hoeven Ajax-fans zich geen zorgen te maken. "Ajax is mijn club, ik speel hier al sinds 2010 en hoop hier ook nog een tijdje te voetballen", legt hij uit tegenover De Telegraaf. "Ik laat de gesprekken over een nieuw contract over aan mijn vader en aan Mino, maar het zou kunnen dat dat al aan de gang is."

Een jaar geleden kreeg Gravenberch een aanbieding van onder anderen Paris Saint-Germain. "Ja, en nog een aantal andere buitenlandse clubs. Maar ik ben een Amsterdammer en Ajax is mijn club. Als het aan mij ligt, teken ik zeker nog een keer bij, want de mensen hier zijn altijd heel goed voor me geweest. De topclubs zullen nog een paar jaar geduld moeten hebben."