Manchester United moet aan de bak om Chong te behouden: 'Zien waar ze mee komen'

Manchester United moet aan de bak om Chong te behouden: 'Zien waar ze mee komen'

01-11-2019 10:14
94

Manchester United dreigt Oranje-jeugdinternational Tahith Chong komende zomer kwijt te raken. De negentienjarige oud-Feyenoorder loopt na dit seizoen uit zijn contract en staat in de belangstelling van diverse topclubs.

The Daily Mail noemt de naam van Juventus, maar volgens zaakwaarnemer Erkan Alkan zijn er meerdere gegadigden. "Het klopt dat topclubs de situatie rond Tahith in de gaten houden", bevestigt hij tegenover Voetbal International. Alkan houdt alle opties open, aangaande de bijna transfervrije status van zijn cliënt. "We wachten rustig af waarmee United komt en anders zien we komende zomer wel wat voor de ontwikkeling van Tahith het beste is."

Chong speelt sinds 2016 in de jeugdopleiding van Manchester United en maakte vorig seizoen zijn officiële debuut in het eerste elftal. Hoewel hij dit seizoen nauwelijks aan de bak komt bij de hoofdmacht, willen The Mancunians Chong graag voor langere tijd binnenboord houden. De club zou echter kunnen besluiten om hem na de winterstop te verhuren, zodat hij ervaring op kan doen.