'Kan wél dat Raiola het onderste uit de kan wil halen in de gesprekken met Ajax'

'Kan wél dat Raiola het onderste uit de kan wil halen in de gesprekken met Ajax'

Gepubliceerd: vrijdag 1 november 2019 om 19:32vr 01-11-2019 om 19:32

Valentijn Driessen denkt niet dat de contractbesprekingen tussen Ajax en Ryan Gravenberch onoverkomelijke problemen op zullen leveren. De talentvolle middenvelder ligt nog anderhalf jaar vast, maar wil graag nóg langer blijven.

Ajax-watcher Mike Verweij wakkerde onlangs de discussie over Gravenberch aan: het grootste talent van de eerste periode in de Keuken Kampioen Divisie komt niet veel aan spelen toe bij het eerste elftal én heeft Mino Raiola als zaakwaarnemer. 'Tel maar uit', liet de journalist van De Telegraaf toen weten via Twitter. Gravenberch heeft in gesprek met diezelfde Verweij echter laten weten dat hij graag zijn handtekening onder een nieuw contract zou zetten. "Met Raiola als manager weet je het nooit, maar hij wil zelf graag blijven", lacht Driessen in zijn wekelijkse item voor de Telegraaf-site.

De familie van Gravenberch wil ook dat de Ajax-middenvelder in Amsterdam blijft, weet de chef voetbal van de ochtendkrant. "Dan is Raiola niet zo iemand die zegt: jij kunt willen dat je blijft, maar we gaan toch weg. Het kan wél zo zijn dat hij het onderste uit de kan wil halen tijdens besprekingen", plaatst hij een kanttekening. "Dat hij tegen Ajax zegt: jullie zullen hem toch een kans moeten geven, anders zijn we wél weg. Die jongen moet ook een bepaald uitzicht hebben, om bij Ajax door te kunnen breken."

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Poll

Moet Gravenberch meer kansen krijgen in Ajax 1?

(11322 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws