LIVE-discussie: Advocaat drukt direct zijn stempel en gooit Feyenoord-defensie om

LIVE-discussie: Advocaat drukt direct zijn stempel en gooit Feyenoord-defensie om

Gepubliceerd: zondag 3 november 2019 om 13:16zo 03-11-2019 om 13:16

Laatste update: zondag 3 november 2019 om 13:29zo 03-11-2019 om 13:29

Dick Advocaat heeft direct een verrassing in petto bij zijn eerste wedstrijd sinds zijn aanstelling als trainer van Feyenoord: Jan-Arie van der Heijden begint zondagmiddag in de basis bij de Rotterdammers. De centrale verdediger kon onder de vorige trainer Jaap Stam niet op speelminuten rekenen.

Van der Heijden zal samen met Edgar Ié het centrale duo vormen van Feyenoord, dat op bezoek gaat bij VVV-Venlo. Marcos Senesi neemt plek op de bank en Eric Botteghin is wel afgereisd naar Venlo maar zit wegens blessureleed niet bij de selectie van Advocaat, zo meldt FOX Sports. Wat eveneens opvalt is de basisplek voor Nicolai Jörgensen. De Deense spits van Feyenoord heeft een vervelend verleden met kunstgrasvelden, maar verschijnt zondag 'gewoon' aan de aftrap.

VVV-Venlo wil zich zondag in De Koel revancheren voor de pijnlijke uitschakeling in de KNVB Beker. Woensdag werd de ploeg van Robert Maaskant na penalty's uitgeschakeld door de amateurs van Groene Ster. De laatste overwinning van de Venlonaren dateert van 14 september, toen FC Groningen werd verslagen. 

De opstellingen:
VVV-Venlo: Kirschbaum, Pachonik, Röseler, Schäfer, Kum, Post, Cattermole, Linthorst, Neudecker, Wright, Van Ooijen. 

Feyenoord: Vermeer, Karsdorp, Ié, Van der Heijden, Haps, Fer, Toornstra, Kökcü, Berghuis, Jörgensen, Sinisterra.

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws